GARLIC BALM ZMBEAUTY

RM25.00

BAGUS SANGAT KE GARLIC BALM ZMBEAUTY NI?
.
.
.
In Sya Allah bagus untuk mereka yang positif niat nak ikhtiar untuk family mereka menggunakan kaedah natural dengan bahan natural. GARLIC BALM ZMBEAUTY ini adalah inspirasi daripada petua orang dulu-dulu iaitu minyak bawang putih untuk melegakan batuk & selsema anak-anak mereka. Mudah sangat nak sediakan,just tumbuk bawang putih dan campurkan dengan minyak…dah jadiiii,tapi ini yang dulu-dulu punya style la…
.
.
.
Yang moden punya kita dah packing cun-cun dalam botol dalam bentuk solid supaya mudah nak guna kat mana-mana pun tanpa menjejaskan kualiti,sebab kalau guna yang minyak tu takleh ulang guna dalam tempoh yang lama sebab nanti dia rosak. So,bagi mereka yang nak buat sendiri kat rumah pastikan korang sejenis yang rajin sebab kalau ulang guna minyak yang sama sampai 2 3 hari boleh jadi kulit hat yang sensitif jadi kemerah-kerahan. Lain yang nak disembuhkan lain pula masalah yang timbul…kan?
.
.
.
Kelebihan GARLIC BALM ZMBEAUTY :-
👉 Mudah nak guna
👉 Zero risiko untuk tumpah
👉 Tahan lama(setahun selepas buka)
👉 Dihasilkan daripada bahan natural
👉 Tiada bahan kimia
👉 Serasi digunakan oleh semua peringkat usia
👉 Mudah dibawa travel
👉 Tiada kesan sampingan
.
.
.
Baguskan!! Jadi kalau anda pencinta produk Natural saya memang sarankan untuk mencuba GARLIC BALM ZMBEAUTY…
Tak susah pon nak guna. Semua orang mampu amalkannya

ISI KANDUNGAN : 30G

100 in stock

Category:

Additional information

Weight 0.2 kg
Dimensions 15 × 10 × 20 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GARLIC BALM ZMBEAUTY”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

TopBack to Top