Sale!

SCRUB KOFE 100G

RM25.00

Categories: ,

SCRUB KOPI ORIGINAL

KULIT MUKA KUSAM & TAK SEKATA SAYA ADA CARA NAK SELESAIKAN
.
.
.
Amalkan scrub muka korang seminggu 3 kali dan tengok hasilnya mesti kulit muka korang berseri-seri sebab korang dah berjaya nyahkan sel kulit mati yang menjadi punca kulit muka jadi kusam…
.
.
.
Cara nak guna scrub sangat mudah langsung tak membebankan & boleh buat sendiri je kat rumah,tak perlu pergi spa pown..
.
.
.
” Lepas guna Scrub Kofe kulit muka saya tegang sis,best sesangat…”

“Bestla sis guna Scrub Kofe ni,pas guna kalau taknak guna sabunpun ok,tak berminyak sangat…rasa lembab je”
.
.
.
Ni saya share cara mudah nak guna Scrub Kofe,walaupun cara basic tapi harap dapat membantu korang berscrubbing dengan cara yang betul…
.
.
.
SCRUB HOMEMADE SETANDING JENAMA MAHAL…YEKE?
.
.
.
Sepanjang 3 tahun ++ sis berkecimpung dalam pembuatan & penjualan scrub Alhamdulillah belum pernah lagi dapat bad feedback dari customer
.
.
.
Tak kira jenama apapun scrub tu semuanya mempunyai fungsi yang sama,yang membezakannya adalah kelebihan pada bahan yang diguna pakai untuk hasilkan scrub tu
.
.
.
Kebanyakan wanita-wanita di luar sana prefer untuk buat sendiri kat rumah tapi kadang-kadang tak sempat nak buat @ tak reti nak buat @ malas nak buat….betoiii dak
.
.
.
2 kelebihan utama yang selalu orang sebut bila nak jual scrub adalah yang pertama boleh angkat sel kulit mati dan yang kedua boleh pudarkan parut jerawat
.
.
.
Ya!!! In sya Allah dengan Scrub Kofe memang mampu nak angkat sel kulit mati & pudarkan parut jerawat sebab dalam Scrub Kofe ada Argan oil & Olive oil…fuyyohhh best gila bahan dia…belum try memang tak tahu,bila dah try mesti korang cakap Ohsemnya scrub homemade nihhhh! walaupun homemade tapi kualiti setanding jenama mahal…
MACAMANA NAK BELI SIS???

ISI KANDUNGAN : 100G

Follow me here :
Weight0.2 kg

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SCRUB KOFE 100G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Open chat
Assalammualaikum/Salam sejahtera,
Apa yang boleh saya bantu anda?