Sale!

GARLIC BALM BALSAMO 30G

RM25.00

GARLIC BALM BALSAMO

“AKHIRNYA AKU DAH JUMPA GARLIC BALM YANG SERASI DENGAN ANAK AKU”
.
.
.
Alhamdulillah…
Aku suka Garlic Balm yang hat nih sebab tekstur dia sangat lembut dan mudah serap kat kulit. Takde rasa berminyak yang melampau-lampau pun. Anak aku bila tidur malam tak selesa aku tak fikir benda lain dah terus capai garlic balm
.
.
.
Tak payah pening kepala nak pilih produk yang baik untuk family,aku memang mudah jatuh hati dengan produk yang natural nih sebabnya lagi tenang nak pakai lebih-lebih lagi kalau yang handmade sebab sah-sah depa tak bubuh bahan kimia
.
.
.
Lama dah aku pakai garlic balm ni bukan sebab pelbagai guna,mak aku sakit lutut masa balik Iftar ramai-ramai haritupun aku tenyehkan garlic balm nih ja,terus mak aku suh tinggalkan sebotol kat dia huhuhu.
.
.
.
ALHAMDULILLAH RAMAI YANG GRAB GARLIC BALM UNTUK STOK BALIK RAYA
.
.
.
Bulan puasa tahun ni cuaca tak menentu,jap hujan jap panas jap hujan panas…bukan budak kecik je yang jadi tak sihat,yang dewasapun ramai yang tewas
.
.
.
Batuk & selsema adalah yang paling “win” sekali mengganas tatkala musim tak menentu nih,buktinya saya pernah sekali pergi klinik baru-baru ni…Full House uollllssss,riuh dalam klinik bunyi kung2 batuk dan soksek2 hingus๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”๐Ÿ˜”
.
.
.
Ini baru cerita masa bulan puasa taw…masa raya nanti lagi syahdu,confirm sesak klinik hospital kalah hospital bombay sebab masa bulan puasa ni la ramai yang dok pakat balas dendam makan sampai kesihatan di ambil enteng…eh dah macam nak bersyarah pula…
.
.
.
Tapi,saya bersyukur sebab ramai yang ambil langkah awal standby Garlic Balm (Balsamo) untuk kegunaan di kampung nanti sebab kalau perut sebu pun kita boleh sapu bagi lega
.
.
.
Banyak lagi keistimewaan garlic balm nih taw…sesiapa yang dah cuba mesti akan tahu & takkan cari yang lain dah…

Follow me here :
Weight0.2 kg
Dimensions15 × 10 × 25 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “GARLIC BALM BALSAMO 30G”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Shopping Cart
Open chat
Assalammualaikum/Salam sejahtera,
Apa yang boleh saya bantu anda?